saç protezi Bedrijfsprofiel – Sahmeran

Bedrijfsprofiel

Wat is Şahmeran?

Şahmeran is een evenementenbureau en in Nederland sinds ruim 16 jaar toonaangevend op het gebied van Turks entertainment. Gemiddeld organiseert Sahmeran jaarlijks vijftien succesvolle en druk bezochte evenementen met gasten uit binnen- en buitenland.

Hoe het allemaal begon

In 1996 kwam een groep Turkse studenten op het idee een Turks feest te organiseren op academisch niveau. Dat plan werd in daden omgezet en de feestavond kreeg de naam Şahmeran Akademik Eğlence. Het overweldigende succes van dit feest was het startsein voor de organisatie van meer gelijksoortige evenementen. Het resultaat is bekend: Şahmeran

Şahmeran nu

Şahmeran Entertainment is intussen uitgegroeid tot een professionele evenementenorganisator met een uitstekende reputatie. Ongewijzigd bleef de betrokkenheid van de organisatie. Met evenveel toewijding en enthousiasme als bij het eerste feest spannen de medewerkers van Şahmeran zich steeds weer in om een klinkend evenement neer te zetten. Deze inzet vertaalt zich in druk bezochte feesten en vandaag de dag is de naam Şahmeran een begrip onder jongeren.

Als marktleider en innovator weet Şahmeran Entertainment steeds opnieuw kleur en beweging te brengen in de evenementenmarkt en is zo een voorbeeld voor nieuwe organisaties.

Kortom: Şahmeran, het juiste adres voor feesten! Blijf ons volgen…